Наш земляк Бондар Василь Миколайович загинув у бою за Україну

Дата: 06.07.2023 07:59
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Схилімо голови у скорботі

І знову чергова непоправна втрата у Хорошівській громаді. Наш земляк Бондар Василь Миколайович загинув у бою за Україну 29 червня біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області внаслідок штурмових дій з боку противника.

Народився Герой 12 жовтня 1977 року у Поромівці, де й проживав. Із перших днів повномасштабної війни був призваний Василь Миколайович у роту охорони 24 лютого 2022 року.

Служив солдатом на посаді навідника механізованого взводу механізованої роти, механізованого загону, механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ. Був гарним сім'янином, батьком чотирьох дітей.

Хорошівська селищна рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо у скорботі голови перед пам’яттю земляка!

Прощання із загиблим ГЕРОЄМ ВАСИЛЕМ БОНДАРОМ відбудеться завтра, 6 липня, о 10.30 біля його дому за адресою: с. Поромівка, вул.Димитріївська, 8.

Чин відспівування розпочнеться об 11.00 годині у поромівській церкві Святого Димитрія. Поховають Героя на місцевому цвинтарі.

Всіх, хто хоче висловити свою вдячність і підтримку родині, шану нашому захиснику, і провести Героя в останню земну дорогу, просимо створити коридор пошани.

Пам'ятаймо: кращі з кращих захищають нас від ворога.

Герої не вмирають!!! Слава Україні та її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь