МОН запрошує долучитися до експертної групи для трансформації освіти

Дата: 27.06.2023 13:47
Кількість переглядів: 88

 

 

Фото без опису 

Перше, Міністерство освіти і науки на чолі з міністром Оксеном Лісовим, спільно з віцепрем’єр-міністром Михайлом Федоровим та командою сформували Візію трансформацій української освіти. Ми вдячні Президенту України Володимиру Зеленському та Премʼєр-міністру України Денису Шмигалю за пріоритезацію освіти та спільні обговорення Візії. Тепер прагнемо залучити експертне середовище і сформувати робочі групи для співпраці над формуванням стратегії!

Реєстрація буде відкритою для усіх охочих до 29.06 23:59 за київським часом. А далі на нас чекає 7 тижнів активної спільної роботи за напрямами.

Друге, ми створюємо перший реєстр Платформи відновлення освіти – Education Recovery Support Platform – задля планування та спільних дій із громадськими організаціями, фондами та обʼєднаннями освітньої сфери по всій країні. Наша мета – відкритий реєстр із розподілом за сферами, який буде доступний на сайті МОН та подальша якісна співпраця за напрямами.

Форма першої хвилі реєстрації буде відкрита до 7.07 18:00 за київським часом.

Широка громадськість, експерти, громадські організації – це основа для здійснення трансформацій та відновлення нашої освіти і науки від наслідків війни. Просимо долучитися до спільної роботи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь