При закладах освіти Хорошівської ТГ для учнів працювали табори організованого відпочинку

Дата: 23.06.2023 10:19
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Як інформує сайт Zvisno.news, минулого року через повномасштабну війну та воєнний стан у державі робота щодо оздоровлення та відпочинку дітей – учнів загальноосвітніх закладів – не проводилася. Проте цьогоріч після закінчення навчального року в громадах працювали табори організованого дозвілля на базі закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Фото без опису
Фото без опису


Однією із найважливіших умов функціонування цих таборів було створення безпечних умов перебування дітей. Табори організованого дозвілля були тематичними і працювали за різними напрямками: філологічним, математичним, біологічним, інформаційним, спортивним тощо. Усі ці відпочинкові табори при закладах освіти діяли упродовж 7-14 днів без харчування по чотири години щодня.

Фото без опису


Як нам повідомила начальниця відділу освіти Хорошівської територіальної громади Олена Матвійчук, у Хорошівській територіальній громаді працювали табори організованого дозвілля на базі 11-ти (10 загальноосвітніх та 1 позашкільний) навчальних закладів упродовж семи днів. У них брали участь 422 дитини.

Фото без опису


Діти були задоволені неформальним спілкуванням, подорожами рідним краєм, велосипедними прогулянками, маскарадним перевдяганням, спортивними турнірами з різних видів спорту, туристичними екскурсіями в сусідні міста і села, відпочинком на природі, відвідуванням музеїв, виставок тощо.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь