У Хорошівській селищній раді завершилося 10-денне стажування молоді

Дата: 20.06.2023 22:28
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

За підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у відділі охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради четверо молодих осіб проходили десятиденне стажування. Даний проєкт реалізується у 19 територіальних громадах України.

Стажерки пройшли вступний інструктаж, затим детально ознайомилися із роботою структурних підрозділів селищної ради. Із перших днів стажування дівчата активно включилися у роботу відділу. Брали участь у нарадах, організовували та проводили молодіжні та спортивні заходи у громаді. Опрацьовували запити, інформаційні листи, довідки тощо. У рамках програми відвідали засідання виконавчого комітету селищної ради, спільне засідання постійних депутатських комісій, засідання сесії селищної ради.

Під час програми мали зустріч із Хорошівським селищним головою Володимиром Столярчуком та заступником голови Сергієм Засімчуком та секретарем селищної ради Ларисою Головач. Селищний голова детально ознайомив із роботою селищної ради, розповів про перспективи та виклики, які нині стоять перед громадою. Обговорили також ідеї щодо розвитку молодіжної діяльності в громаді.

Розвиток молодіжної роботи для селищної ради є важливим, тому що полягає у створенні для молодих людей можливостей самим формувати власне майбутнє. Планується й втілюється комплекс заходів молодіжної роботи, що орієнтовані на молодь та проводяться разом із молоддю і для молоді засобами неформальної освіти у вільний для молоді час, спрямований на надання можливості молоді розвиватись самостійно. Усі заходи також націлені на покращення умов особистого і соціального розвитку молодих осіб відповідно до їхніх потреб та можливостей, сприяють їхньому духовному та фізичному розвитку.

Цей досвід був важливим для нас, тому що програма стажування дала можливість подивитися на діяльність селищної ради під новим кутом, почути креативні ідеї та думки ззовні, які будуть враховані в роботі, а також налагодити якісну комунікацію з молоддю, залучити молодь до ухвалення рішень на локальному рівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь