Відбулися зональні ігри відкритого розіграшу Кубка "Весна -2023" з футболу

Дата: 09.06.2023 14:16
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Четвертого червня на стадіоні «Спартак» у Хорошеві відбулися зональні змагання розіграшу Кубка «Весна-2023» з футболу серед ФСК Хорошівської ТГ. У змаганнях взяли участь шість футбольних команд Хорошівської та Новоборівської територіальних громад – «Оріон» (смт Нова Борова), «Колос» (с.Топорище), «Оранта» (с.Кропивня), «Зоря» (с.Дворище), «Спартак» (смт Хорошів), «Юність» (с.Будо-Рижани). Після проведеного жеребкування команди були розбиті на дві підгрупи.

Фото без опису


Розпочалося спортивне свято з урочистого відкриття. Хвилиною мовчання вшанували усіх захисників та захисниць, полеглих під час виконання бойових завдань, а також мирних громадян і дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Фото без опису


Цього разу було багато несподіванок: майже всі команди добре підготувалися до змагань, про що свідчать результати поєдинків. Лише останні матчі виявили фіналістів. За звання переможця Кубка «Весна-2023» боротимуться команда «Юність» (с. Будо-Рижани) та «Оріон» (смт Нова Борова).
Запрошуємо вболівальників та любителів футболу на фінальний поєдинок, який відбудеться 11 червня об 11:00 на стадіоні «Спартак» та обіцяє бути видовищним.
Петро Ющенко, голова ФСК «Спартак»

https://zvisno.news/novyny/aktualne/vidbulysya-zonalni-igry-vidkrytogo-rozigrashu-kubka-vesna-2023-z-futbolu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь