Відбулися зональні ігри відкритого розіграшу Кубка "Весна -2023" з футболу

Дата: 09.06.2023 14:16
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Четвертого червня на стадіоні «Спартак» у Хорошеві відбулися зональні змагання розіграшу Кубка «Весна-2023» з футболу серед ФСК Хорошівської ТГ. У змаганнях взяли участь шість футбольних команд Хорошівської та Новоборівської територіальних громад – «Оріон» (смт Нова Борова), «Колос» (с.Топорище), «Оранта» (с.Кропивня), «Зоря» (с.Дворище), «Спартак» (смт Хорошів), «Юність» (с.Будо-Рижани). Після проведеного жеребкування команди були розбиті на дві підгрупи.

Фото без опису


Розпочалося спортивне свято з урочистого відкриття. Хвилиною мовчання вшанували усіх захисників та захисниць, полеглих під час виконання бойових завдань, а також мирних громадян і дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Фото без опису


Цього разу було багато несподіванок: майже всі команди добре підготувалися до змагань, про що свідчать результати поєдинків. Лише останні матчі виявили фіналістів. За звання переможця Кубка «Весна-2023» боротимуться команда «Юність» (с. Будо-Рижани) та «Оріон» (смт Нова Борова).
Запрошуємо вболівальників та любителів футболу на фінальний поєдинок, який відбудеться 11 червня об 11:00 на стадіоні «Спартак» та обіцяє бути видовищним.
Петро Ющенко, голова ФСК «Спартак»

https://zvisno.news/novyny/aktualne/vidbulysya-zonalni-igry-vidkrytogo-rozigrashu-kubka-vesna-2023-z-futbolu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь