У Хорошеві для усіх охочих організували розпис шоперів

Дата: 08.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Шопер - це чудова екологічно безпечна альтернатива поліетиленовим пакетам. Отож, 6 червня, у Хорошівський громаді спільно з командою Kreative_space був проведений майстер-клас з розпису сумок  шоперів до якого долучилися  близько 35 учасників.

На цьому заході кожен зміг проявити свою фантазію та отримати багато позитивних емоцій розмальовуючи свої шопери та спілкуючись з іншим учасниками  заходу. Ініціювали проведення майстер-класу стажерки програми  USAID "ГОВЕРЛА": Настасія Кузьменко, Олена Ковальчук та Вікторія Дем’янчук. Підтримали ідею та допомогли провести: відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради та Хорошівський будинок культури. 

Всі учасники заходу залишилися задоволені, адже отримали у подарунок шопер із оригіанальним малюнком, зробленим власноруч. Висловлюємо щиру подяку команді Kreative_space за матеріальне забезпечення майстер-класу та всім хто долучився до заходу. Ви - великі молодці. Чекаємо наступних зустрічей з вами!

Олена Ковальчук, стажерка програми стажування молоді програми USAID "ГОВЕРЛА"

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь