ЗАЯВА ПРО НАМІРИ ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ

Дата: 06.06.2023 17:40
Кількість переглядів: 40

Комунальна установа «Хорошівський психоневрологічний інтернат» Житомирської обласної ради  - діючий об'єкт. Основна виробнича діяльність  за КВЕД – 86.10 Діяльність лікарняних закладів (основний). Психоневрологічний інтернат є стаціонарним інтернатним закладом для соціального захисту, постійного проживання/перебування осіб із стійкими інтелектуальними та/або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів, повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Юридична та фактична адреса установи: 11104, Житомирська область, Житомирський район, смт.Хорошів, Лісовий масив,1.

Контактний номер телефону: (04341) 32443, е-mail: pni-vv@ukr.net.

Код суб'єкта господарювання з ЄДРПОУ: 33920224.

Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря, що не має виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватись найкращі доступні технології та методи керування, підприємство не ставиться на державний облік. Обсяги викидів забруднюючих речовин відповідають вимогам санітарного законодавства, заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферу не передбачені та не розробляються. Згідно вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» діяльність установи не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Викиди забруднюючих речовин відбуваються при роботі котелень, пральні, харчоблоку, складу ПММ  та деревообробної дільниці.

Передбачаються наступні викиди забруднюючих речовин у т/рік: оксиду вуглецю – 0,619, метану – 0,015, пилу – 0,379, оксидів азоту – 0,990, оксидів сірки – 0,048, неметанових летких органічних сполук – 0,021, хлору та його сполук – 0,001, оксиду діазоту – 0,012, вуглецю діоксиду – 354,679.

            Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря розроблені згідно: з інструкцією про загальні вимоги до оформлення документів затвердженою наказом Мінприроди №108 від 09.03.2006 р., з наказом Мінприроди №309 від 27.06.2006 р., з наказом Міністерства екології та природних ресурсів №177 від 10.05.2002 р.

Перевищення санітарно-гігієнічних показників якості атмосферного повітря (ГДК, ОБРВ) при проведенні розрахунків розсіювання у приземному шарі атмосфери на межі санітарно-захисної зони не зафіксовано. Існуючі величини викидів від джерел забруднення пропонується прийняти як нормативні.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації до Житомирської обласної військової адміністрації: 10014, Житомирська обл., м.Житомир, майдан ім.С.П.Корольова,1, (0412) 470857, e-mail: ztadm@apoda.zht.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь