Активна молодь Хорошева взяла участь в екологічній толоці

Дата: 30.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

У п’ятницю, 26 травня, лідерка ЗеМолодіжки Хорошева Ольга Сокирко спільно зі стажерками від проєкту USAID «Говерла» Анастасією Мельник , Настасією Кузьменко та Вікторією Дем’янчук, які проходять стажування у відділі охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради, організували й провели два екологічні заходи. Активно долучилися до екологічних ініціатив молодь селища та ВПО, які нині проживають у громаді, здобувачі освіти Хорошівського ліцею №2 (педагог-організатор Жанна Бугай), а також учасники екологічно агітколективу Хорошівського ліцею №1 (керівник Наталія Мороз).

На початку відбувся круглий стіл на тему екологічної культури. Представники місцевої влади: заступник селищного голови Сергій Засімчук, т.в.о. начальника відділу охорони здоров’я, молоді та спорту Ірина Сівінська спільно з молоддю обговорили тему екологічної культури. Присутні розповіли про свої звички, які позитивно впливають на навколишнє середовище та зберігають його.

Після круглого столу провели толоку у сквері на розі вулиць Шевченка і Древлянська, де найчастіше відпочиває молодь й місцеві жителі. Прибрали сміття, висадила багаторічні декоративні кущі, різні квіти. Місцеві жительки-квіткарки: Ольга Куницька і Світлана Хомчук залюбки надали посадкові рослини. Селищний голова Володимир Столярчук також надав чимало кущів багаторічних рослин.

- Дякуємо організаторам за запрошення. Це чудова можливість зробити корисну справу для селища, в якому ми нині мешкаємо, природи, для себе, для хорошівців, які тут постійно відпочивають. Прийшли з подругою на прибирання з гарним настроєм та рішучістю навести лад. Приємно було, що доєдналися й учні місцевих ліцеїв. Гуртом швидко впоралися з великим об’ємом роботи, - прокоментувала Юлія Солоха, ВПО, яка проживає у Хорошеві.

Відтепер клумби буяють різнобарв’ям петуній, бегоній, чорнобривців тощо. Вздовж алеї зеленіють багаторічні хости, ялівець, папороть, барбарис і навіть лаванда.

Учасники отримали масу емоцій та нові знайомства й вже чекають наступних заходів. Дякуємо всім бажаючим, які долучилися та озеленили наш скверик!

Ольга Сокирко, Анастасія Мельник

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь