Пошук

Проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 22.05.2023 15:41
Кількість переглядів: 214

У селищі Хорошів відбулося проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

           Презентаційна зустріч пройшла за участю секретаря ради Лариси Головач, працівників виконавчих органів  Хорощівської селищної ради, мешканців громади з числа осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб та представників громадських організацій громади з представниками Проекту USAID «ГОВЕРЛА» Олександром Вознюком, головою Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та юристом Проєкту Дмитром Посунько.

             Фокус-групове дослідження відбулося у вигляді  анкетування з розглядом кожного питання у доступній формі, шляхом обговорення та визначення особистої думки кожного присутнього мешканця громади. Завдяки проведеному заходу в подальшому планується створити громадську організацію, залучити фахівців для  покращення якості надання послуг вразливим категоріям населення, збільшити залученість різних категорій населення у життя громади та прийняття владних рішень.

            Щиро дякуємо нашим партнерам за професіоналізм, увагу до кожного учасника заходу, підтримку, хороший настрій, комунікабельність та позитив. Бажаємо розвитку, процвітання і розширення кордонів нашої співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь