У Топорищенському старостинському окрузі провели ремонт доріг

Дата: 09.05.2023 15:04
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

4-5 травня на території Топорищенського старостинського округу провели ремонт дорожнього покриття. Із  метою підвищення стану безпеки дорожнього руху та поліпшення транспортно-експлуатаційного стану доріг Топорищенського старостинського округу , на визначених ділянках провели грейдерування та висипку відсівом найбільш аварійних ділянок доріг.

Ремонт дорожнього покриття  – пріоритетний напрямок роботи нашої територіальної громади, адже у кожному населеному пункті громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду.

Висловлюємо щиру подяку у вирішенні даного питання Хорошівському селищному голові Володимиру Столярчук за надання відсіву для підсипання доріг; ТОВ «Акріс Груп» в особі Миколи Решетнюка за організацію грейдерування доріг; ТОВ «Грін Ленд.Славута» в особі Володимира Швеця; за вивезення відсіву - депутату Хорошівської селищної ради Володимиру Лип’янцю; за надане дизпаливо – Миколі Башинському; Сергію Колеснику і Олегу Трохименку за допомогу в ремонтних роботах; за підтримку і допомогу вирішенні даного питання – ТОВ «Західнерудпром» в особі Юрія Андрусенка.

Хай вам Бог посилає своє благословіння за ваші добрі діла! Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Перемоги Україні та мирного неба!

Наталія Гузь, староста Топорищенського старостату

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь