Запрошуємо долучатись до фізкультурно-оздоровчих заходів в рамках соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України»

Дата: 09.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

За останніми даними, лише 17% українців займаються регулярною руховою активністю - бракує часу або немає можливостей відвідувати спортивні зали. Низька фізична активність населення - один з головних факторів, які впливають на психологічний стан українців під час війни, захворюваність та тривалість життя. Щоб активізувати населення до рухової активності, до занять фізичною культурою  і тим самим зміцнити імунітет та здоров'я, був започаткований соціальний проєкт Президента України «Активні парки -  локації здорової України».

У рамках реалізації зазначеного проєкту Олега Пашкова визначено координатором, який організовуватиме фізкультурно-оздоровчі заходи та рухові активності для різних категорій населення Хорошівської громади.

Щотижня на сторінці  фейсбук «Активні парки» -Хорошівська ТГ  координатор висвітлюватиме план заходів та локації, де  будуть відбуватись активності. На сторінку ви зможете зайти за  посиланням, яке  вказані нижче.

Долучайтеся до рухової активності, до занять спортом, відвідуйте заходи сім’ями, запрошуйте друзів, батьків.

Дбайте про своє здоров’я та психоемоційний стан.

 

https://www.facebook.com/groups/383754313196227

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь