До уваги молоді Житомирщини! Долучайтесь до програми «Молодіжний делегат України до ООН 2023-2024»

Дата: 04.05.2023 16:04
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Триває прийом заявок на участь у відборі до програми «Молодіжний делегат України до ООН 2023-2024» для молоді, яка цікавиться міжнародною політикою.

Програма надасть можливість взяти участь в у засіданнях ГА ООН (Третій комітет – соціальні, гуманітарні та культурні питання) та у Молодіжному форумі ЕКОСОР, виступати від імені української молоді у штаб-квартирі ООН у м. Нью-Йорк, займатися розробкою молодіжних цільових програм, відвідувати молодіжні форуми, конференції, фестивалі тощо.

Заявки приймаються до 10 травня включно.

Детальніше дивіться на фейсбук-сторінці програми або за посиланням.

Довідково. «Молодіжний делегат України до ООН» – всеукраїнська програма, спрямована на активізацію участі молоді в міжнародній політиці та поширенні принципів відповідальності в суспільстві, а також побудову діалогу між урядом України та молоддю. Програма почала діяти 2014 року за підтримки Фонду Богдана Гаврилишина, а з 2017 року продовжується за підтримки Фонду родини Богдана Гаврилишина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь