Пошук

Програма «#ТиЯк?»

Дата: 25.04.2023 10:22
Кількість переглядів: 92

Програма «#ТиЯк?» – це сукупність проєктів, які розробляють різні міністерства, щоб створити у державі нову екосистему турботи про ментальне здоров’я.

Нещодавно відбувся дводенний мозковий штурм «Координація. Спроможність. Сталість». Міністри і заступники міністерств, державних служб, представники Офісу Президента, Офісу генерального прокурора, сектору безпеки і оборони зібралися разом, щоб розповісти одне одному про проєкти, розроблені у межах програми; спільно опрацювати та протестувати їх. А також пропрацювати спільні дії у впровадженні психосоціальних послуг.

«Міністерства наразі розробляють власні програми у сфері психологічної допомоги. Але щоб кожен напрям спрацював якнайкраще, потрібно скоординуватися й об’єднати зусилля», – каже Ірина Верещук.

Відновимо людину – людина відновить все 🤍

***

Супроводження розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» забезпечує Координаційний центр психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги при Кабінеті Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь