Сьогодні в Україні відзначають День вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2023 13:17
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

20 квітня у світі щороку відзначають важливу подію – День вдячності волонтерам. Цього дня ми висловлюємо вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Це наші волонтери – мирні воїни світла.

Сьогодні поруч із українцями є люди, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Тих, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, переселенців, діток-сиріт – з ранку до вечора шукаючи можливості для допомоги.

Волонтери зі сталевими нервами і милосердними серцями щоденно збирають гроші на автівки, тактичне спорядження для військових, медичну техніку для закладів охорони здоров’я у громадах, облаштовують притулки та гуртожитки тим, хто залишив рідні домівки. Це герої, які підставляють плече нашим захисникам.

Тож усі жителі нашого краю хочуть сказати  усім волонтерам України велике «Дякую!» за той внесок, що ви зробили, робите і ще будете робити. Дякуємо всім, що не втомлюєтесь ні на хвилину, міцно тримають свій фронт та надихатися звитягою українських воїнів.

Головне памʼятати, що разом ми – нездоланна сила. Гуртуємось заради спільної Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь