Для старшокласників та молоді Хорошівської громади відбувся тренінг за темою «Сексуальна освіта»

Дата: 14.04.2023 10:43
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

13 квітня у малому залі Хорошівського будинку культури відбувся захід неформальної освіти для здобувачів освіти 10-11 класів  закладів освіти молоді та Хорошівської громади на тему: «Сексуальна освіта». Зустріч організували: відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради (т.в.о начальника Ірина Сівінська), відділ освіти (начальник Олена Матвійчук), Хорошівський будинок культури (директор Віталій Райковський) спільно з представницями Молодіжного центру Житомирщини «kreativ_space» Анастасією Нетрибицькою та Анастасією Плисак.

Про роботу із запобігання проявам усіх видів насильства, а також основними аспектами своєї роботи з присутніми поділилася Валентина Онофріюк, муніципальна консультантка з питань розбудови системи запобігання та протидії домашньому насильству.

Тема сексуальної освіти ще й досі залишається однією із найбільш замовчуваних навіть у сучасному суспільстві.

Учасники зустрічі розглядали проблемні питання щодо протидії сексуальному насильству, обговорювали оптимальні умови та вік початку статевих стосунків, види контрацепції та ризики безвідповідального ставлення до них, а також профілактику захворювань, що передаються статевим шляхом, міфи та правду, які побутують у сучасному світі щодо абортів тощо. Аудиторія ставила цікаві питання та вільно ділилася власними судженнями.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь