Змагалися волейболістки Хорошівської, Новоборівської та Іршанської громад

Дата: 12.04.2023 15:26
Кількість переглядів: 187

У п’ятницю, 7 квітня, у спортивній залі Хорошівського ліцею №1 відбувся відкритий турнір Хорошівської територіальної громади серед жіночих команд з волейболу, який проводився Хорошівською дитячо-юнацькою спортивною школою (директор Володимир Панченко), відділом охорони здоров’я, молоді та спорту (т.в.о. начальника відділу Ірина Сівінська), за сприяння Хорошівської селищної ради (голова Володимир Столярчук), за благодійної підтримки приватного підприємця Віктора Данюка.  

У змаганнях взяли участь шість команд із Хорошівської, Новоборівської та Іршанської територіальних громад.

Розпочався турнір із урочистого відкриття. До присутніх звернулася секретар Хорошівської селищної ради Лариса Головач, яка побажала учасницям вдалого виступу, приємних вражень від гри та звичайно перемоги.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять кожного і кожної, хто загинув під час російсько-української війни за нашу державу.

Про систему розіграшу та визначення переможців доповів головний суддя змагань – Володимир Панченко.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. Усі команди були сильні та варті перемоги. Вболівальники отримали масу задоволення від дій гравчинь на волейбольному майданчику. Захоплювалися сильними подачами, довгими розіграшами та міцними блоками.

Фото без опису

Переможцями турніру стала команда Хорошівської ТГ, друге місце виборола збірна команда Хорошівського ліцею №1, третє місце у команди Іршанського ліцею, четверте у команди Новоборівського ліцею імені В. Лунька, п’яте у команди Хорошівського ліцею №2, шосте у команди семикласниць ліцею №1.

Цього дня без подарунків не залишилася жодна команда. Переможці й призери отримали кубки, грамоти, та солодкі подарунки від приватного підприємця Віктора Данюка.  

Щиро дякуємо благодійнику Віктору Данюку за вагому підтримку й розвиток спорту у громаді. Нехай сторицею вернеться до Вас добро, яке Ви даруєте іншим.

Вітаємо переможниць й призерок турніру й бажаємо продуктивних тренувань, нових здобутків та перемог у змаганнях різних рівнів, сильного командного духу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь