Хорошівська громада отримала сучасну автономну модульну котельню потужністю 1000 кіловатів

Дата: 03.04.2023 18:04
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

Як повідомив Телеграм-канал голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, завдяки плідній співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та UNICEF, Хорошівська громада отримала сучасну автономну модульну котельню потужністю 1000 кіловатів. Її передали для потреб Хорошівської лікарні. Вартість такої котельні становить понад 5 мільйонів гривень. 

За словами головної лікарки, лікарня в Хорошеві може лікувати в стаціонарі одночасно до 100 пацієнтів. Щомісяця лікарня надає медичні послуги понад 8500 пацієнтам і дуже важливо забезпечувати їм відповідні умови перебування.

Крім того, нова техніка більш ефективна та сприятиме ощадливому використанню енергоресурсів. Адже  безпосередня близькість котельні до приміщення лікарні суттєво знизить тепловтрати. 

Лікарня вже замовила проєктно-кошторисну документацію на встановлення котельні. А до наступного опалювального сезону планують провести необхідні монтажні роботи й запустити в експлуатацію. Кошти на підключення котельні та необхідну документацію планують виділити з бюджету місцевої громади.

Дякуємо очільнику Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку та Міжнародному фонду ООН UNIСEF Ukraine за постійну допомогу та розуміння критичних потреб громади. В складний воєнний час підтримка міжнародної спільноти надважлива. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю заради мирного майбутнього нашої громади та усієї України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь