Пошук

Просимо підписати петицію аби не допустити передачу лісів громад акціонерному товариству!

Дата: 07.03.2023 13:00
Кількість переглядів: 458

Новий законопроєкт про передачу лісів від народу до Акціонерного товариства – це великі втрати, як для місцевих бюджетів, так і для великої кількості лісівників комунальних лісогосподарських підприємств, які стануть безробітними.

Постанова Кабінету Міністрів України від 7 вересня 2022 року № 1003 «Деякі питання реформування управління лісової галузі» запустила реформу лісової галузі України, зокрема утворення державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» та приєднання до нього спеціалізованих державних лісогосподарських підприємств. На виконання зазначеної постанови КМУ на офіційному вебсайті Державного агентства лісових ресурсів України опубліковано проєкт Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» (ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО).

Цей законопроект суперечить нормам Основного Закону України - Конституції України.

Ініціативна група створила електронну петицію, де триває збір підписів. Просимо усіх небайдужих зайти за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/181324 та проголосувати. Кожен голос важливий!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь