Пошук

Відбулося засідання постійних депутатських комісій

Дата: 01.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

28 лютого у приміщенні Хорошівської селищної ради відбулося розширене засідання постійних депутатських комісій: з питань планування бюджету; з питань промисловості, зв’язку та управління комунальною власністю; з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти і культури; з питань охорони навколишнього природного середовища та регулювання земельних відносин; з питань депутатської діяльності, етики та законності. На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів Хорошівської селищної ради.

Зокрема, депутати попередньо розглянули проєкти рішень, які виноситимуться на вісімнадцяту сесію селищної ради дев’ятого скликання.

Під час спільного засідання члени постійних комісій заслухали звіт Хорошівського селищного голови Володимира Столярчука про роботу виконавчих органів Хорошівської селищної ради за 2022 рік та низку інших важливих проєктів рішень. Особливу увагу кожна з комісій приділила профільним питанням та винесла свої рекомендації.

Усі  проєкти рішень в цілому депутати рекомендували винести на розгляд пленарного засідання сесії Хорошівської селищної ради, яке відбудеться 3 березня.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь