Пошук

У Житомирі бойовий офіцер запросив бажаючих до лав бригади «Лють». ВІДЕО

Дата: 01.03.2023 13:33
Кількість переглядів: 157

Керівник управління організації діяльності підрозділів особливого призначення НПУ Руслан Мороз розповів житомирським правоохоронцям про новий підрозділ у системі Національної поліції України. Під час презентації проєкту він звернув увагу на основні завдання, комплектацію та матеріально-технічне забезпечення нової штурмової бригади «Лють».

«Особливість нового підрозділу у тому, що він має нетипові для поліції функції. Це не профілактика, не робота на блокпостах, не патрулювання. Це конкретно штурмові дії нарівні з військовими. Ми уже маємо позитивну практику наших полків. Маємо чимало працівників поліції, які дійсно бажають безпосередньо брати участь в обороні держави. А тому, звісно, хочеться розвиватися у цьому напрямку», — зазначив Руслан Мороз.

Так, основною відмінністю спецпідрозділу є максимальне наближення до функцій військових: від розвідувальної діяльності до власне участі у бойових діях під час відсічі ворогу та оборони територій України.

Що стосується матеріально-технічного забезпечення, то і тут спецпризначенців чекають новинки техніки. Нині відбір кандидатів здійснюється і серед поліцейських, і серед цивільних, які мають спеціальні навички володіння такою технікою. У подальшому вони проходитимуть курси підготовки разом з військовими на визначених полігонах.

«Ми запрошуємо на службу у новостворений підрозділ мотивованих людей, які мають внутрішній стержень, спецнавички та хочуть і можуть долучитись до захисту держави і дати гідну відсіч ворогові. Спеціпризначенці бригади матимуть гідне грошове забезпечення і визначений державою соціальний пакет. Запрошуємо до спільної боротьби! Разом переможемо!», – підсумував полковник поліції Руслан Мороз.

Довідково. До команди однодомуців можна долучитись, подавши анкету онлайн на сайті nabir.np.gov.ua. Консультації – у Центрах надання адміністративних послуг у райцентрах Житомирщини. «Гаряча» телефонна лінія – 0 (800) 10-00-20.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь