Хорошівська громада отримала два комплекти Starlink

Дата: 24.02.2023 13:17
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

Як повідомляє голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко, сьогодні 26 громад Житомирщини отримали 40 комплектів Starlink, які допоможуть забезпечити надійний та безперебійний інтернет-зв'язок в Пунктах Незламності. Серед них Хорошівська територіальна громада. Два комплекти Starlink отримав Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук. 

Це стало можливим завдяки співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Міністерством цифрової трансформації України та нашими польськими партнерами й благодійниками.

Їх розгорнуть у Пунктах Незламності громади й використовуватимуть у разі відсутності електропостачання більш як 24 години.

Термінали Starlink допоможуть посилити теперішню Інтернет-мережу Пунктів та у разі надзвичайної ситуації допоможуть зв’язатися з екстреними службами, отримати важливу та найголовніше, перевірену інформацію. 

Це не остання партія обладнання, яке області передають міжнародні друзі. Найближчим часом очікується поставка ще однієї великої партії супутникового обладнання з Німеччини.

Спільно працюємо на Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь