Відбулася нарада з питань соціального захисту та надання субсидій

Дата: 17.02.2023 11:08
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

17 лютого відбулась нарада під керівництвом секретаря Хорошівської селищної ради Лариси Головач щодо взаємодії органів Пенсійного фонду України з виконавчими органами селищної ради з питань приймання документів та призначенням субсидій і пільг на житлово-комунальні послуги жителям Хорошівської територіальної громади. На нараді були присутні представники управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради, старости старостинських округів громади, начальниця відділу обслуговування громадян №16 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Житомирчькій області Людмила Свіжевська.

Людмила Свіжевська доповіла присутнім, що з 23 вересня 2022 р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України», за якою призначення житлової субсидії покладається на органи Пенсійного фонду.

А відповідно, з минулого 1 грудня 2022 р. для отримання житлової субсидії громадяни зможуть звертатися до територіальних відділень Пенсійного фонду України, у тому числі в електронній формі (через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток Пенсійного фонду).

Також упродовж в наради увагу закцентовано на алгоритмі оформлення пакету документів на призначенню субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги, достовірність їх заповнення. Окрім цього для отримання субсидії, як і раніше, можна звертатися до уповноваженої посадової особи сільської, селищної ради, а ще є можливість подати заяву на призначення субсидії за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг – порталу "Дія".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь