Пошук

У ЖИТОМИРІ ПРОВЕЛИ ОБЛАСНИЙ ТРЕНІНГ «ФАХІВЕЦЬ З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ»

Дата: 23.01.2023 15:57
Кількість переглядів: 223

З 17 по 19 січня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА/ОВА спільно з громадською організацією “Молодіжний інтеграційний центр” проведено обласний тренінг для спеціалістів, які відповідають за реалізацію національно-патріотичного виховання в органах місцевого самоврядування “Фахівець з національно-патріотичного виховання”.

Мета заходу – підвищення рівня компетентності фахівців, волонтерів, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання щодо особливостей становлення системи національно-патріотичного виховання молоді на сучасному етапі, набуття ціннісних орієнтирів, умінь для здійснення діяльності у даній сфері на єдиних засадах.

Учасники тренінгу ознайомилися з формами та методами впровадження НПВ, нормативно-правовими актами у сфері НПВ, обговорили складові національно-патріотичного виховання, компетентності фахівця, незламні постаті в історії України, навчилися інформаційній гігієні та аналізу ресурсних можливостей. Окрему увагу приділили домедичній підготовці в умовах війни.

Головним результатом трьохденного навчання безперечно, можна вважати те, що учасники відчули себе єдиним колективом, що має одну спільну мету – виховання громадянина-патріота Вільної України.

Дякуємо всім учасникам за обмін досвідом та активність.

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь