У рамках візиту на Житомирщину мер Таллінна відвідав Новоборівську громаду

Дата: 17.01.2023 14:23
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

🇪🇪🇺🇦У рамках візиту на Житомирщину мер Таллінна відвідав Новоборівську громаду

Міський голова Таллінна Mihhail Kõlvart і віце-мер Tanel Kiik ознайомилися з інфраструктурою Новоборівської громади.

🏥Зокрема, естонська делегація оглянула амбулаторію, відкриту в рамках Програми Президента Володимир Зеленський «Доступна медицина», а також новенький ЦНАП, що був створений і запрацював відповідно до програми з цифровізації держави.

🚧🏗Також відвідали 2 об’єкти, реконструйовані в рамках «Великого будівництва»: Центр розвитку дитини «Сонечко» та Новоборівський ліцей.

Крім того, ознайомилися з роботою інклюзивно-ресурсного центру, який надає послуги не лише місцевій громаді, а й Хорошівській та Іршанській.

Також Михаїл Килварт зустрівся з головами громад. Серед них були й ті, хто відвідував Таллінн і брав участь у перемовинах між Естонією та Житомирщиною щодо надання допомоги області, відновлення якої Естонська Республіка взяла під свій патронат.

💡Від міста Таллінна Михаїл Килварт вручив генератори, інвектори, подовжувачі для Олевська міська рада, Овруцька міська рада, Семенівська громада, Офіційна сторінка Гладковицька громада, Білокоровицька сільська рада, Хорошівська об'єднана територіальна громада, Лугинська селищна рада та Новоборівська об'єднана громада.

📌Хочу зазначити, що це – лише перший крок, адже найближчим часом за ініціативи Михаїла Килварта не лише як мера Таллінна, а й як голови Асоціації місцевого самоврядування Естонії очікується надходження великої партії генераторів для громад Житомирської області. Це допомога від Асоціації місцевого самоврядування Естонії на суму 250 тис. євро.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь