Відбулася позачергова сесія Хорошівської селищної ради

Дата: 12.01.2023 11:50
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Щоб освітяни Хорошівської громади не залишилися без авансу за січень, депутати селищної ради 11 січня зібралися на позачергову сімнадцяту сесію дев’ятого скликання під головуванням селищного голови Володимира Столярчука. Слід було проголосувати за прийняття освітньої субвенції на виплату заробітної плати.  

Щодо освітньої субвенції та внесення відповідних змін до бюджету Хорошівської селищної ради доповіла начальниця фінансового відділу Любов Євпак.

Депутати одноголосно проголосували за внесення відповідних змін до бюджету на поточний рік.

На сесії також розглянули питання про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Хорошівська лікарня» Хорошівської селищної ради на 2023 рік.

Директорка установи Неля Багінська доповіла про основні джерела надходжень підприємства, які планується отримати в поточному році, основні видатки, а також придбання медичного обладнання, яке планується зробити упродовж року.

Депутати проголосували за затвердження фінансового плану НКП «Хорошівська лікарня» Хорошівської селищної ради, головному лікарю Нелі Багінській забезпечити виконання показників на 2023 рік.

Очільниця депутатської групи «Рівні можливості», редакторка газети "Прапор" Галина Мінялук звернулася із проханням підтримати часопис та зробити річну передплату аби й надалі отримувати перевірену інформацію про головні події. Галина Леонідівна також поінформувала про завершення 20 січня збору українських книг для жителів звільнених від окупантів територій.

Довідково: депутатська група «Рівні можливості» вийшла з ініціативою підібрати бібліотеку українських книг для жителів звільнених від окупантів територій. Вирішили збирати таку бібліотеку двома шляхами:

1) приймати добровільні внески книгами українських авторів для дітей та дорослих від жителів громади та інших небайдужих людей;

2) зібрати макулатуру (а нині це найчастіше російська література, і багато хто бажає її позбутися), здати її та на виручені кошти придбати книги для жителів деокупованих територій.

До 20 січня всі охочі мають змогу приносити в Хорошівський будинок культури українську літературу із власної бібліотеки і також приносити макулатуру, аби потім за неї можна було придбати книги для жителів тих територій, які були в окупації, і де вороги знищили всі українські книги і підручники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь