У Дворищах грали в пляжний волейбол та збирали гроші на ЗСУ

Дата: 18.07.2022 09:26
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

У цей непростий для нашої країни час більшість громадян, які не захищають її зі зброєю в руках, намагаються допомагати українським воїнам усім, чим можуть. Понад дві тисячі гривень вдалося зібрати для Збройних сил України під час благодійного турніру з пляжного волейболу, який відбувся 7 серпня у Дворищенському старостинському окрузі. Змагання проводилися аби розвинути й популяризувати цей вид спорту у Хорошівській громаді, а також активно відзначити День молоді.

Відкрили урочисту частину турніру учасники дитячої театральної студії «Феєрія». З вітальним словом до присутніх звернувся староста Дворищенського старостату Валерій Паляниця.

– Дуже важливо зараз об’єднуватись, формувати надійний тил та підтримувати наших воїнів. Дякую усім, хто відгукнувся на нашу пропозицію організувати й провести спортивне змагання на базі Дворищенського водосховища. Для переможців турніру Василь Данюк надав волейбольні м’ячі, Олександр Кривенко здійснив підвіз учасників і артистів, які беруть участь у святі спорту. Спільно ми робимо добру справу: пропагуємо здоровий спосіб життя серед молоді нашої громади, а ще організовуємо активний відпочинок для усіх охочих, – зазначив Валерій Паляниця.

Привітала команди та гостей спортивного свята Любов Євпак, начальниця відділу охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради.

Ознайомив із умовами проведення змагань та визначення переможців турніру Володимир Панченко, директор Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Затамувавши подих глядачі спостерігали за показовими виступами вихованців секції фрі-файту Хорошівської ДЮСШ. Хлопці дивували спритністю й точністю виконання бойових елементів. Затим, усі учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих героїв, які загинули в наслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Завершилася урочиста частина флешмобом «Ой, у лузі червона калина» у виконанні феєрівців. Усі дружно співали й підтанцьовували під пісню, яка нині стала світовим трендом.

Випробувати свої сили на піску зареєструвалося сім команд. Їх поділили на дві  підгрупи. В результаті напружених та видовищних матчів перемогу виборола команда «Сім’я» у складі Сергія Іщука та Каріни Куманової. Другими стала команда «ЗСУ», до якої входили Дмитро Василенко та Кирил Кравчук. Третє місце посіла команда «Шахтар» Данил Рева та Владислав Журавський.

Організатори змагань нагородили переможців кубком, грамотами та волейбольними м’ячами.

Усі зібрані кошти передали волонтерам на потреби наших воїнів.

Інформацію взято із сайту Zvisno.news


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь