Зустрічаючи Новий рік, ми повинні пам’ятати, що зустрічаємо його у вільній країні завдяки нашим Захисникам і Захисницям

Дата: 03.01.2023 09:03
Кількість переглядів: 307

🇺🇦Зустрічаючи Новий рік, ми повинні пам’ятати, що зустрічаємо його у вільній країні завдяки нашим Захисникам і Захисницям

Можливо, сьогодні не у всіх оселях є тепло чи світло, але ці оселі знаходяться у вільній країні. Ті ж території, які є тимчасово окупованими, обов’язково будуть звільненими, як були звільнені Херсон, Ізюм та сотні наших сіл і містечок.

🕯Ми повинні пам’ятати, що наша свобода і незалежність виборюється дуже високою ціною – ціною життя кращих наших громадян.

🛡Виборюється зараз, в останні хвилини складного 2022-го року, і в перші хвилини 2023-го – року, який обов’язково буде переможним! Попри всі труднощі та випробування, які ще доведеться нам пройти!

Ми повинні пам’ятати, що зараз сотні тисяч наших Захисників і Захисниць героїчно тримають лінію оборони вздовж тисячі кілометрів фронту. Усе задля того, щоб Україна була вільною і щоб ми продовжували жити, незважаючи на всі зусилля ворога.

Пам’ятаємо про це!

Цінуємо це!

Підтримуємо Збройні Сили України!💪

З Новим роком – із роком Перемоги🇺🇦

https://www.facebook.com/PushkarenkoArsenii/posts/pfbid02SFuinWKGijJmE89kUYPpqwZMdPDrCouy5qhrmrsJg1FHWY9VddEfQXyGGxMHr7ckl

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь