Запрошуємо зацікавлену молодь Хорошівської громади долучитися до програми UPSHIFT

Дата: 26.12.2022 13:20
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Програма UPSHIFT – це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що дозволяє підліткам та молоді пропонувати та втілювати інноваційні рішення для актуальних проблем у школі, громаді, місті, тощо на основі підходу Human Centered Design. За допомогою досвідчених менторів команди учасників крок за кроком досліджуватимуть вибрану проблему, вивчатимуть цільову аудиторію та тестуватимуть свої ідеї. У результаті команди створюють проєктні ідеї та мають можливість залучити фінансування на їх втілення. Програму реалізують громадська організація «Інститут Креативних Інновацій» у співпраці з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Кожен набір на UPSHIFT є тематичним.

Третій набір присвячений тематиці неформальної освіти та триває    

до 30 грудня 2022 року. Для участі необхідно сформувати команду з 3-5 учасників/учасниць віком від 14 до 24 років, визначивши в команді тімлідера, який буде комунікувати від усієї команди та заповнить анкету. Визначити та описати в анкеті проблему підлітків та молоді вашої громади, яка турбує і потребує її вирішення. На етапі подачі заявки не потрібно мати готове рішення або проєкт, необхідно зосередитись саме на формулюванні проблеми та її негативних наслідках для молодих людей, які необхідно подолати. В процесі роботи в UPSHIFT команда зможе знайти інноваційне рішення для цієї проблеми.

Програма UPSHIFT триває до трьох місяців і складається з наступних етапів:

- подача заявок командами;

- розгляд заявок та визначення відібраних команд, які будуть запрошені на співбесіду;

- проведення співбесіди та визначення команд, які візьмуть участь у boot camp UPSHIFT;

- робота обраних команд у boot camp в режимі офлайн протягом 4-х днів та розробка проєктів на основі запропонованих ідей;

- презентація проєктів та можливість отримати фінансування для реалізації;

- реалізація проєктних ідей.
 

 Запрошуємо до участі зацікавлену молодь, заповнивши анкету за посиланням: https://ngo.zt.ua/UPSHIFT3, дедлайн 30 грудня 2022 року 23:59.

Із метою реалізації інноваційної програми для молоді в Житомирській області   26 грудня 2022 року о 15:00 на платформі ZOOM проводитиметься онлайн зустріч щодо реалізації вказаної вище програми. Для участі запрошуємо зареєструватися за посиланням: https://zoom.us/meeting/register/tJYqfuqvqzsvGNfyrFCRgvd7p1lTSXrGAIKH.

Контактна особа Вікторія ТИМЧЕНКО – головний спеціаліст відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Управління національно - патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА,       тел. 0973819181 (або за посиланням: https://cutt.ly/70LQzaT).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь