Управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради

Дата: 21.12.2022 16:23
Кількість переглядів: 316

Одним із важливих завдань управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради є вжиття конкретних заходів спрямованих на підвищення рівня соціальної захищеності самотніх людей похилого віку та осіб з особливими потребами. В Хорошівській громаді надають соціальні послуги 21 соціальний робітник, які працюють у 35 населених пунктах громади.

Сьогодні було проведено підсумковий семінар за участі соціальних робітників, заступника начальника управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради Олександра Нечипоренка, начальника відділу соціального обслуговування вдома управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради Надії Якубенко, де було підсумовано річні результати роботи.

За 2022 рік 162 особи отримали соціальні послуги з догляду вдома. Кількість наданих послуг становить 2220. Соціальні робітники постійно відвідують одиноких осіб та осіб з інвалідністю, що знаходяться на обліку в управлінні, вивчають запити та потреби підопічних та успішно їх вирішують. Висловлено подяку нашим невтомним працівникам за плідну працю та допомогу людям в такий не простий час.

Надалі будемо продовжувати надання всебічної допомоги та намагатимемося робити все, щоб громадяни відчували повагу і турботу і не втрачали суспільної активності.

Олександр НЕЧИПОРЕНКО,

заступник начальника управління

соціального захисту населення

Хорошівської селищної ради

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь