Для молоді та жителів Хорошівської громади організували вечір кіно

Дата: 19.12.2022 18:02
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Члени Молодіжної ради, відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради спільно з Хорошівським будинком культури за технічної підтримки газети «Прапор» організували у неділю 18 грудня безкоштовний вечір кіно. Переглянути український фільм-казку «Пекельна хоругва, або козацьке Різдво» могли усі бажаючі.

Заздалегідь у соціальних мережах поширили інформацію про кіносеанс. Обрали патріотичне вітчизняне кіно. Фільм у 2019 році було знято за сценарієм відомого українського казкаря Сашка Лірника за мотивами його твору «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід».

Стрічка розповідає про молодого козака Семена, який опиняється у полоні у чорта, але знаходить спосіб не просто вибратися із того світу, проте повернути на свою користь не дуже сприятливі для себе та цілої України обставини. Сюжет казки співзвучний сучасним подіям.

Глядачі залюбки переглянули повчальну, добру, із гарним гумором стрічку, а також висловили побажання продовжити кіновечори для усіх охочих.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь