Участь молоді в житті своєї громади

Дата: 16.12.2022 10:52
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Під такою назвою 15 грудня у Хорошівському будинку культури відбувся захід неформальної освіти для молоді територіальної громади. Організували навчальну зустріч фахівці відділу освіти охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради.

Тренеркою була голова організації «Інститут креативних інновацій», директорка житомирського молодіжного центру «Kreativ_Space» Вікторія Безсмертна.

Учнівська молодь селищних ліцеїв №1 та №2, члени Молодіжної ради Хорошівської селищної ради, активна молодь громади опановували через різні активності та командну роботу різні рівні участі молоді та залучення до громадського життя.

По закінченню тренінгу активна молодь громади обговорила та напрацювала низку молодіжних активностей, які планується реалізувати найближчим часом.

Як показує практика, молодь рідко долучається до процесів прийняття рішень, адже ними керують зазвичай дорослі. Запросивши юнаків та юнок до співпраці у напрямку вирішення нагальних місцевих проблем, що стосуються молоді, можна досягти нових перспектив, отримати від них свіжі ідеї та пропозиції. В подальшому це може сприяти пошуку сучасних шляхів та методів у вирішенні означених проблем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь