Привітання селищного голови з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2022 09:47
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Шановні волонтери!

Щороку 5 грудня в усьому світі та Україні відзначають Міжнародний день волонтера, заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році.

Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які захищають країну від російсько-терористичної агресії. Завдяки волонтерському руху, який є унікальною армією забезпечення і допомоги, врятовано тисячі життів, а Збройні  сили відчувають постійну надійну підтримку і турботу. Тому це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Дякую всім землякам-волонтерам за чуйне, патріотичне серце, невтомність та енергійність, за підтримку держави, армії, народу у важкий час.

Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ вистоїть і Переможе!

З повагою - Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь