Реєстрацію в Державному аграрному реєстрі продовжено до 30 листопада.

Дата: 23.11.2022 11:06
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Урядом прийнято рішення про подовження до ЗО листопада поточного року терміну реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі (далі ДАР) на отримання державної допомоги, збільшивши при цьому (на 100 млн гривень) загальний обсяг підтримки фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції.

Лише зареєстровані в ДАР виробники аграрного сектору зможуть у режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн.

Зареєструватися в ДАР можуть виробники агропродукції незалежно від розміру, організаційно-правової форми чи напрямів діяльності, для цього потрібен лише електронний підпис.

Кошти, що надаються в рамках вище названої Постанови на підтримку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу, використовуються за напрямами:

  • бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності - у розмірі 3100 гривень на 1 гектар, але не більше 372 000 гривень для одного отримувача;

  • спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності до законодавства станом на дату подання заявки, у розмірі 5300 гривень на одну корову, але не більше 530 000 гривень для одного отримувача.

 

Отримувач може скористатися одноразово одним із визначених напрямів. Розподіл підтримки відбуватиметься лише онлайн через ДАР.

 

Для реєстрації в ДАР скористайтесь посиланням: https://www.dar.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь