Гуманітарна допомога в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ

Дата: 09.11.2022 09:27
Кількість переглядів: 307

         Хорошівська селищна рада засвідчує свою повагу та вдячність голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку, ГО «Неурядова організація «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» за співпрацю й постійну підтримку найвразливіших верств населення, які постраждали через війну.

          В рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ Хорошівській громаді надано благодійну допомогу у вигляді гігієнічних засобів (12 палет) та 87 індивідуальних гігієнічних наборів.

           У складі гуманітарної допомоги також були баки для сміття,  відра, контейнери для харчових продуктів та дезінфектори, мультифункціональні набори (швабри). Комісією з гуманітарних та соціальних питань було вирішено все це передати відділу освіти селищної ради для навчальних закладів та закладів дошкільної освіти.

            Враховуючи, що ЮНІСЕФ основну увагу у підтримці  приділяє сім’ям з дітьми, 4 листопада  управління соціального захисту населення та служба у справах дітей організували видачу отриманої допомоги засобами гігієни та продуктами харчування для 41 внутрішньо переміщених сімей   з дітьми.  Незабаром засоби гігієни отримають і інші найвразливіші категорії населення, які найбільше її потребують.

         Надаючи допомогу в цей нелегкий час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

 

Ольга КУЧЕР,

начальник управління

соціального захисту населення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь