У Хорошівській громаді презентували інвестиційний паспорт

Дата: 08.11.2022 16:48
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

У Хорошівській громаді публічно презентували інвестиційний паспорт громади. Участь у заході взяли близько двадцяти учасників, серед яких були представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ін. Інвестиційний паспорт був розроблений в рамках ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти підтримки бізнесу в громадах», що реалізовується Клубом Ділових Людей Україна за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

Хорошівська громада за результатами відбору була зарахована до числа громад, яким надавався експертний супровід Програмою U-LEAD з Європою в розробці інвестиційного паспорту. 
Консультаційна підтримка, спрямована на розробку інвестиційного паспорту громади, розпочалася  із серпня цього року.
Упродовж зазначеного часу фахівці селищної ради працювали над розробкою інвестиційного паспорту, а восьмого листопада презентували результат цієї роботи.

Як зазначив експерт Володимир Бойко, який супроводжував фахівців протягом роботи, інвестиційний паспорт громади вкрай важливий інструмент по залученню інвестицій в громаду, активізації міжрегіональної співпраці із закордонними муніципалітетами.

Сергій Засімчук,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради,  презентував інвестиційний паспорт. Він розповів загальну інформацію та окреслив основні фактори інвестиційної привабливості громади. Також детально презентував низку об’єктів, що здатні зацікавити потенційних інвесторів.

Уже незабаром на сайті селищної ради можна буде ознайомитися з інвестиційним паспортом громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь