Пошук

#ГромадиЖитомирщини: область отримала другу партію автобусів від уряду Естонії

Дата: 02.11.2022 16:09
Кількість переглядів: 461

Автобуси Iveco Irisbus 30 жовтня передали Житомирщині представники уряду Естонії. Автотранспорт отримали Олевська, Овруцька, Хорошівська та Березівська територіальні громади. Про це повідомила Олевська територіальна громада. Про це повідомляє офоіційний сайт Житомирської ОВА.

 

Передати автобуси громадам до Олевська завітали: перший заступник Голови парламенту Естонської Республіки Хелір Валдор Сеедер, Посол Естонської Республіки в Україні Каймо Кууск, народний депутат України Арсеній Пушкаренко, голова Коростенської ОВА Юрій Тарасюк та голови громад.

 

Це вже друга партія автобусів, передана Естонським Урядом. Перші 3 автобуси раніше були передані Лугинській, Брусилівськиій та Малинській громадам. Загалом Уряд Естонії планує передати Житомирщині близько 30 автобусів, з них 12 на Житомирщину.

 

Автобуси з другої партії, окрім чотирьох громад, також отримали Державний університет “Житомирська політехніка” та “Городницький лісгосп”, повідомив на своїй Фейсбук-сторінці керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

“Тільки територіальні громади Житомирщини передали на потреби Збройних сил України 96 автобусів. Тому необхідність такої допомоги є вкрай важливою, адже довіз дітей і вчителів до шкіл і садочків, відвідування спортсменами змагань, участь творчих колективів у фестивалях є важливою складовою функціонування громад”, – сказав Арсеній Пушкаренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь