Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хорошівської селищної ради

Дата: 28.10.2022 16:30
Кількість переглядів: 264

28 жовтня під головуванням селищного голови Володимира Столярчука відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний виносилося 13 питань.

Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули важливі питання, серед яких було про роботу чергових груп у Хорошівському Центрі розвитку дитини «Веселка» та встановлення вартості дворазового харчування. Присутні обговорили дане питання й прийняли рішення - організувати з 1 листопада у ЦРД три чергові групи з 8-годинним перебуванням у них та дворазове харчування: сніданок та обід. Встановити вартість сніданків і обідів у закладах дошкільної освіти громади при дворазовому харчуванні за один день (міська місцевість) для дітей віком від 1 до 4 років у розмірі 25 грн; для дітей віком від 4 до 6 (7) років – 37 грн.

Затим також розглянули й прийняли відповідні рішення щодо присвоєння та внесення змін до поштової (юридичної) адреси об’єктам нерухомого майна, про утримання, облік технічного стану джерел зовнішнього протипожежного водопостачання на території Хорошівської селищної ради, про надання дозволу ГО «Березівська спілка рибалок» на проведення робіт із благоустрою водойм на території старостинського округу.

На засіданні також були розглянуті питання та прийняті рішення щодо надання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам, онкохворим, сім’ї загиблого захисника та на лікування пораненим воїнам.

Усі питання порядку денного члени виконавчого комітету розглянули й  ухвалили відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь