Селищний голова Володимир Столярчук інформує про оперативну ситуацію у Хорошівській територіальній громаді.

Дата: 21.10.2022 13:37
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

- Добрий день! Хочу розповісти декілька новин. 20 жовтня за сприяння голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка отримали від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ сім полетів по 500 кг допомоги: пральний порошок, рідке мило, санітайзери тощо. Усе надане ставимо на баланс. Пральні порошки у першу чергу отримуватимуть родини ВПО, у яких є діти. Що стосується санітайзерів та мила, ми пороздаємо їх в освітні заклади громади для того, щоб вони мали чим користуватися. Хочу подякувати Віталію Івановичу за допомогу, за те, що не забуває про нашу громаду, постійно про неї дбає.  Додам, що три полети відправили у Хорошівську лікарню для їхніх потреб.

Взагалі хочу ознайомити із ситуацією, що нині відбувається у громаді. Мені багато ставлять запитань стосовно вуличного освітлення. Скажу наступне: неодноразово спілкувався з військовими, військовим комендантом нашої громади; позиція така: сьогодні згідно із законами військового часу потрібно дотримуватися затемнення. Можливості вимкнути вуличне освітлення  під час повітряної тривоги, яка може початися у вечірню пору, у нас  немає. Наша система освітлення зроблена наступним чином: виставлені години освітлення, які регулюються таймером. Тим більше, що всі ви чуєте, читаєте й бачите, яка склалася нині ситуація із електроенергією. Великі міста області також будуть вимикати  світло. Сьогодні дійсно маємо дефіцит електроенергії. У своєму зверненні Президент України наголосив, що маємо 40 відсотків пошкоджень енергетичної структури  України.  Зима буде складною для всіх. Думаю, що у громаді світло вмикатися не буде. Зазначу, що у селищі є проблема, адже багатоповерхові будинки на електроопаленні, тому порада тим, хто проживає у квартирах, - шукайте родичів, які мають приватні будинки з пічним опаленням. Перебої із світлом будуть, бо ж ракетно-бомбові удари не припиняються.

 Скажу, що це визнають не тільки військові, а й світ, що як нація ми виграли й вистояли. Перемога буде за нами! Терпіння усім!

Слава Україні!

Дякую!    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь