30 вересня – День усиновлення.

Дата: 30.09.2022 10:20
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

 

          30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.  Це свято великого серця, безкорисної любові та безмежної доброти. Символічно і невипадково ми відзначаємо його в день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Ми щиро вітаємо і пишаємося родинами, які усиновили дітей, взяли під опіку або утворили прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу.  Віримо, що батьки і діти, яких об’єднала доля, будуть щасливими, адже родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.
         Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.  Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

Бажаємо Вам крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Сил, натхнення, терпіння! Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!

        Сімейні форми виховання – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей, особливо  у час військового стану в країні,  відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

       Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

                                      

                                      Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

 

 

 

З повагою

начальник служби у справах дітей

 Олена СЕМЕНІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь