Пошук

НОВИНИ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ

Дата: 27.09.2022 16:39
Кількість переглядів: 697

 

         Прийнятий Закон України №2347 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення надання медичної допомоги» запускає наступний етап медичної реформи — формування спроможної мережі лікарень, який передбачає, що найпростіші захворювання лікуватимуться якомога ближче до пацієнта, в загальних лікарнях. У разі більш складних проблем зі здоров?ям—пацієнт потраплятиме у кластерні та надкластерні лікарні, які надаватимуть високоспеціалізовані послуги.

            Із 16 медзакладів Житомирської області в спроможну мережу госпітального округу будуть входити:

  • 2 надкластерні (Житомирська обласна та Житомирська обласна дитяча лікарні)
  • 5 кластерних (Житомирська міська №1, Житомирська міська дитяча, Бердичівська, Новоград-Волинська та Коростенська лікарні)
  •  9 загальних лікарень ( Овруцька, Олевська, Малинська, Хорошівська, Баранівська, Чуднівська, Коростишівська, Попільнянська та Житомирська районна лікарні).

            КНП «Хорошівська лікарня» Хорошівської селищної ради визначена в перспективі як загальна лікарня, що надаватиме базові медичні послуги амбулаторного та стаціонарного лікування жителям Хорошівської громади та інших територіальних громад (населених пунктів реорганізованих Хорошівського, Ємільчинського, Пулинського, Черняхівського районів).

            Функціонування Хорошівської лікарні в єдиній мережі госпітального округа забезпечить в перспективі сталість функціонування та розвиток закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь