Пошук

Плідна співпраця на користь громади задля подолання насильства

Дата: 12.09.2022 13:41
Кількість переглядів: 773

 

П’ятого вересня програмна директорка ГО «Інноваційні соціальні рішення» Анастасія Ляднєва такоординаторкапроєктувід фондуООН у галузі народонаселенняUNFPA«Міста і громади вільні від домашнього насильства» Юлія Царук відзначили подяками голову Хорошівської селищної ради Володимира Столярчука та начальницюуправління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради Ольгу Кучер за вагомий внесок у розбудову системи протидії та запобігання домашньому та ґендернозумовленому насильству, підтримку роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та наближення перемоги України.

Гості відвідали Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі з кризовою кімнатою, який функціонуватиме при управлінні соціального захисту населення Хорошівської селищної ради. Також вони подивилися «Кімнату відпочинку» (соціальна послуга тимчасового відпочинку для батьків, або осіб, які їх замінюють,що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю), яка функціонує за адресою вул.Шевченка, 42.

Пані Анастасія та пані Юлія подякували представникам органів місцевого самоврядування, установам територіальної громади за плідну і результативну співпрацю з мобільною бригадою соціально-психологічного супроводу постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Вони висловили надію на подальшу тісну співпрацю, взаєморозуміння і підтримку з метою мінімізації впливу насильства на спроможність Хорошівської громади.

Тетяна Костриця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь