Пошук

Соціальні робітники завжди на передовій

Дата: 09.06.2022 11:27
Кількість переглядів: 1425

Фото без опису

Соціальні робітники завжди на передовій, надаючи соціальні послуги, людям похилого віку, одиноким непрацездатним громадянам, особам з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні управління соціального захисту населення. Добросовісно виконуючи свої функціональні обов’язки, вони не дозволяють собі відсидітися вдома, навіть, в умовах карантину,  та при будь яких погодних умовах, під час звуків сирени намагаються дістатись до своїх підопічних, які чекають їх у визначений час для приготування їжі, закупки продуктів, прибирання, оформлення документів. І хоч в нашій громаді, в порівнянні з іншими не велись бойові дії, психоемоційний стан наляканих самотніх людей дає про себе знати, а це ще більше навантаження, відповідальність, яка лягає на плечі 21 соціального робітника. Такі послуги в громаді нині отримують 136 осіб.                      

                За час воєнного стану послуги надавалися  й іншим найвразливішим категоріям громадян: 64 чол. забезпечено підгузками для дорослих, 36 – одягом, взуттям б/в,  109 чол.-  продуктами харчування.

               Беручи участь в онлайн семінарах, враховуючи методичні рекомендації Міністерства соціальної політики України щодо організації надання соціальних послуг в умовах воєнного стану, ми прагнемо до оволодіння сучасними методами соціальної роботи та впровадження нових технологій з покращення якості надання соціальних послуг.

 

                 

 

Надія ЯКУБЕНКО,

начальник відділу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь