Про роботу з внутрішньо переміщеними особами в умовах воєнного стану

Дата: 09.06.2022 09:10
Кількість переглядів: 1307

Фото без опису

Управління соціального захисту населення впродовж дії воєнного стану забезпечує щоденне надання соціальних послуг найвразливішим категоріям населення, в т.ч. внутрішньо переміщеним громадянам, яких в Хорошівській громаді було зареєстровано близько 1460 осіб,  в т.ч. 512 дітей.

               Всі сім’ї та особи, які потрапили в скрутне становище, забезпечувалися гуманітарною допомогою у вигляді б/в одягу, взуття, постільної білизни, засобів гігієни, за необхідністю отримували дорослі та дитячі підгузки, дитяче харчування та обов’язково продуктові набори. Наразі, внутрішньо переміщені громадяни, яким немає куди повертатися, продовжують отримувати гуманітарну допомогу. Завдячуючи селищному голові Володимиру Столярчуку, який налагоджує контакти з благодійниками, містами побратимами – Польщі та Литви ще й на сьогодні найвразливіші категорії населення отримують гуманітарну допомогу.

              Робота з ВПО проводиться щоденно, як за місцем реєстрації так і в соціальній службі. Здійснюється оцінка потреб громадян, надання гуманітарної допомоги, сімї з дітьми залучалися до проведення Дня захисту дітей. Працівники управління соціального захисту та центру надання адміністративних послуг, не шкодуючи свого часу, здоров’я, сил та енергії проводили реєстрацію та оформляли документи для виплат внутрішньо переміщеним особам.

              Величезний внесок у вигляді товарів першої необхідності зробили наші небайдужі люди Хорошівської громади, за що їм низький уклін, для підтримки внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тимчасовий прихисток на теренах нашої селищної ради. Чималу кількість продуктів харчування, зокрема, картоплі зібрали по старостинських округах, які пішли на харчування наших захисників ТрО ЗСУ та 1,5 т було відправлено нашими відважними волонтерами  на Харківщину.

            Окремо, велику вдячність висловлюємо громадянці с. Давидівка Ренкас Олесі, яка, наразі, знову безкоштовно надала картоплю.

            Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися із зони бойових дій та яким немає куди повертатися, до пункту видачі гуманітарної допомоги для забезпечення картоплею та продуктами харчування.

            Віримо, що добро, зроблене кожним із нас, обов’язково повернеться сторицею.

Все буде Україна!.

 

Ольга КУЧЕР

начальник управління

соціального захисту населення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь