РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ЕСТОНІЇ

Дата: 20.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 570

    З 15 по 18 травня 2022 року Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук у складі української делегації перебував з робочим візитом в Таллінні, столиці Естонії.

   Офіційна делегація на чолі із Першим заступником Голови Верховної Ради України Олександром Корнієнком та народним депутатом України Арсенієм Пушкаренком, який очолював групу представників від Житомирської області, провела ряд зустрічей на високому рівні, а саме: з членами парламентської групи Естонія-Україна, а також з міністрами оборони, закордонних справ, економіки та інфраструктури, підприємництва та інформаційних технологій, культури та відвідали в Таллінні Благодійний Фонд «Слава Україні», який закупив та передав 63 автомобілі «швидкої допомоги» в Україну, загалом проведено більше 20 зустрічей.

   Делегація прийняла участь в урочистій церемонії в Талліннській ратуші, де голова міських зборів Таллінна Євгеній Осіновський передав Олександру Корнієнку гербовий знак відзнаки Таллінна, яким місто, на знак пошани нагородило президента України Володимира Зеленського.

Результатом поїздки стало виділення 10 млн. євро від уряду Естонії на відбудову зруйнованої інфраструктури Житомирської області.

  До складу делегації входили голови громад Овруча, Олевська, Малина, Баранівки, Лугин, Брусилова та Хорошева, які висловили вдячність естонському народу, який першим надав військову допомогу Україні та буде відновлювати зруйновані об’єкти в результаті російського вторгнення на території Житомирської області.

   Поїздка відбулась за рахунок коштів членів делегації.

  Дякуємо за співпрацю естонським друзям!

  Дякуємо народному депутату Україні Арсенію Пушкаренку за підтримку та значну допомогу Хорошівській громаді!

 Все буде Україна! Слава ЗСУ!Слава Україні!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь