У Хорошівській селищній раді працює гуманітарний штаб, який максимально працює над забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених, кризових родин.

Дата: 11.04.2022 13:26
Кількість переглядів: 688

   Фото без опису

Станом на 11 квітня 2022 

У Хорошівській селищній раді працює гуманітарний штаб, який  максимально працює над забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених, кризових родин.

На сьогодні в громаді проживає 1136 чоловік, з них 405 дітей. Кількість зареєстрованих біженців збільшується щоденно, яким при потребі, формуються продуктові набори, засоби гігієни  та необхідний одяг та взуття. В пункті видачі надано таку допомогу вагою понад 1000 кг  для 115 переселених осіб.

 Для вразливих категорій населення в т.ч. ВПО (внутрішньо переміщеним особам) 13 старостинським округам було видано 900 кг  продуктових наборів та засобів гігієни.

Крім того селищна рада отримала від Житомирської РДА готові овочево - мясні обіди у вакуумних упаковках, якими забезпечила цільові категорії сімей, в т.ч. одиноких непрацездатних громадян.

 Організовано акцію з видачі памперсів, дитячого харчування, засобів гігієни для сімей з дітьми до одного року (забезпечено 49  сімей нашої громади). Також  понад 250 сімей з дітками із числа ВПО отримали ідентичну допомогу.

Працівниками відділів селищної ради постійно проводиться прийом, сортування та видача гуманітарної допомоги (одяг, взуття, постільна білизна, ковдри).

Проводиться реєстрація переселенців для отримання довідки ВПО та допомоги на проживання в розмірі 2 тис. та 3тис. грн. на дитину (наразі, щоб допомогу отримати з березня - продовжено строк реєстрації до 30 квітня).

З метою покращання психоемоційного стану та надання психологічних послуг  психологи навчальних закладів  громади на волонтерських засадах виявили бажання працювати з особами та дітьми з числа ВПО. За отриманням контактівпсихологів звертатися до служби у справах дітей.

Зусиллями селищного голови, волонтерів, небайдужих мешканців громади   потреби  наших громадян забезпечуються.

 

Служба у справах дітей

Хорошівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь