Інформаційно-профілактичний захід для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Дата: 19.01.2022 08:11
Кількість переглядів: 440

               На сьогодні проблема насильства в сім’ї надзвичайно актуальна для нашої держави, адже найбільше потерпають від нього  соціально-незахищені верстви населення, серед яких жінки та діти.

             14 січня 2022 року в управлінні соціального захисту населення Хорошівської селищної ради проведено інформаційно-профілактичну зустріч із засудженим без позбавлення волі за участю працівників управління,  служби у справах дітей Хорошівської селищної ради, Житомирського РС №2 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, дільничного місцевого відділення поліції, старости відповідного старостинського округу.

           З метою дотримання норм та правил поведінки у суспільстві, недопущення повторних злочинів чи вчинення насильства в сім’ї, осмислення наслідків своїх дій, з умовно засудженим обговорено  проблеми, які він пообіцяв вирішити сам. Йому надано рекомендації щодо налагодження стосунків з дружиною,  запропоновано пройти лікування від алкогольної залежності, адже саме шкідливі та згубні звички часто підштовхують до вчинення повторних злочинів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь