Інформаційно-профілактичний захід для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Дата: 19.01.2022 08:11
Кількість переглядів: 488

               На сьогодні проблема насильства в сім’ї надзвичайно актуальна для нашої держави, адже найбільше потерпають від нього  соціально-незахищені верстви населення, серед яких жінки та діти.

             14 січня 2022 року в управлінні соціального захисту населення Хорошівської селищної ради проведено інформаційно-профілактичну зустріч із засудженим без позбавлення волі за участю працівників управління,  служби у справах дітей Хорошівської селищної ради, Житомирського РС №2 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, дільничного місцевого відділення поліції, старости відповідного старостинського округу.

           З метою дотримання норм та правил поведінки у суспільстві, недопущення повторних злочинів чи вчинення насильства в сім’ї, осмислення наслідків своїх дій, з умовно засудженим обговорено  проблеми, які він пообіцяв вирішити сам. Йому надано рекомендації щодо налагодження стосунків з дружиною,  запропоновано пройти лікування від алкогольної залежності, адже саме шкідливі та згубні звички часто підштовхують до вчинення повторних злочинів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь