Нова соціальна послуга в громаді.

Дата: 23.12.2021 08:32
Кількість переглядів: 577

 

    В Хорошівській громаді відбулося урочисте відкриття «Кімнати відпочинку» (впровадження соціальної послуги тимчасового відпочинку для батьків або осіб, які їх заміняють, що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю), якавідремонтована  та облаштована у КНП «Хорошівський центр первинної медико-санітарної допомоги Хорошівської селищної ради» за фінансовоїпідтримки Фонду  Міжнародної  Солідарності та місцевого бюджету. ТОВ «Жива Нива»також зробило свій внесок для створення комфортних умов батькам та їх дітям в  кімнаті відпочинку.

        На захід завітали почесні гості: депутатка Житомирськоїрайонної ради Наталія Прилуцька,  автор проєкту, заслужений працівник соціальної сфери України Надія Осадчук, яким селищний голова Володимир Столярчук подякував за співпрацю, вагомий внесок у розвиток територіальної  громади та  вручив Подяку селищної ради, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, соціальні партнери, які впродовж проєкту були залучені до роботи з батьками та дітьми та будуть продовжувати співпрацю в цьому напрямку.

Завдяки проєктувідбулося впровадження даної соціальної послуги тимчасового відпочинку для батьків. Створено батькам умови для належного корисного змістовного відпочинку, можливості для спілкування, навчання та обміну досвідом виховання та догляду за дітьми з інвалідністю з використанням сучасних можливостей та технологій.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь