День св.Миколая

Дата: 21.12.2021 16:40
Кількість переглядів: 422

 

Щорічно святкування новорічних і різдвяних свят починається напередодні Дня святого Миколая. Адже, окрім подарунків, Святий приносить в кожну оселю радість, надію та любов.  Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

Вже стало гарною традицією для спеціалістів служби у справах дітей  Хорошівської селищної ради залучати до святкових заходів дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які перебувають  у складних життєвих обставинах. Напередодні свята, із солодкими подарунками та привітаннями, спеціалістами служби, старостами здійснено святкові візити до дітей пільгових категорій нашої громади. За сприяння селищного голови Володимира Столярчука, служби у справах дітей -  153 дитини отримали солодкі подарунки.

         17 грудня 2021 року діти пільгових категорій взяли участь в обласному заході «Запрошує у гості Святий Миколай», який відбувся у  Житомирській обласній філармонії імені С. Ріхтера. Діти мали змогу переглянути театралізоване казкове дійство, отримати солодощі.

Народний депутат Тетяна Грищенко також долучилася до Дня Святого Миколая у Хорошівській громаді, оскільки всі діти протягом року були слухняними. Так, діти з малозабезпечених, багатодітних родин отримали солодкі сюрпризи – 50 подарунків; всі вихованці Рижанського дитячого садочку отримали солодощі.  

 Щасливу посмішку, дитячу радість подарувала вихованцям ЗДО «Дзвіночок»  депутат районної ради Наталія Прилуцька всі вихованці  отримали подарунки.

Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються і наступає довгоочікувана казкова пора, коли мрії  стають реальністю.

 

Начальник служби у справах дітей

Хорошівської селищної ради

Олена СЕМЕНІЙ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь